Het Wapen

Het Wapen bevindt zich in het hart van Willemstad. Geïnspireerd op de nabijgelegen jachthaven heeft Het Wapen een eigentijds interieur met de uitstraling van een luxe cruiseschip. Comfortabele banken, knusse zitjes en stoelen en barkrukken bekleed met een donkergroene, zachte stof van hoge kwaliteit. Maar ook kenmerkende ramen, messing en marmer komen in de inrichting terug. Vanaf hun tafel hebben bezoekers zicht op het hart van het restaurant: een gezellige bar, een homarium gevuld met kreeft en uitgestalde vis op ijs. Op de kaart staan voornamelijk verse vis en schelp- en schaaldieren. Geweldige oesters, kreeft bereid in verschillende variaties en fantastische King crab. Alles uiteraard dagvers en te bewonderen in de opvallende visvitrine waaruit je zelf je gerecht kunt uitkiezen. Maar ook vleesliefhebbers worden bediend. In het restaurant staat een Dry aged meat-kast voor vlees van de beste kwaliteit.

kom tot rust in Willemstad 
kom tot rust in Willemstad 

Start your career

perks perks perks perks perks perks perks perks perks perks 

Perks, perks en nog eens perks

Als je start bij ons word je onderdeeel van onze familie met 600+ familieleden! Je mag ook veel toffe extra’s verwachten om jouw leven leuker, makkelijker en energieker te maken
  • Korting voor jou en je vrienden bij al onze zaken!
  • Gratis naar de kapper
  • Elk kwartaal de leukste borrel met al je collega’s
  • Gratis rond rijden op Felyx
  • Leuke weggeefacties
  • Toegang tot de mooiste feestjes van de stad
  • Fysieke en mentale training
  • Toegang tot onze Hero academie

Onze belofte aan jou

De tijd van je leven!

De tofste events op de beste locaties. Omringt door fijne mensen. Goede drankjes, geweldig eten. Een tijd om nooit te vergeten. You have one life, make it count.

Professionele organisatie

We hebben onze zaken op orde. Je zult op tijd betaalt krijgen, dat beloven we. Daarnaast kun je trainingen volgen om je skills te verbeteren.

Carrièremogelijkheden

En wanneer je skills op hoger niveau zijn, kun je promotie maken. Dat is de kracht van een horeca groep.
© 2024 Hell’s Kitchen Horeca Groep