café van zanten

Op de hoek van de Meent en de Rotte ligt het grootste terras van de stad!

Altijd in de zon en dé plek waar we onze clubzeges vieren.

De uitstekende bediening en de sfeervolle inrichting helpen je op ieder moment van de dag ontsnappen aan de alledaagse hectiek.

In de winter schuif je bij Van Zanten aan voor een lekkere borrel of gezellig diner. In de zomer is ons zonnige terras bij uitstek het beste plekje van de stad.

ayla

Wij zijn Ayla en jij bent altijd welkom; 7 dagen per week, 365 dagen per week, van 8 ‘s ochtends tot middernacht. Bij ons buitelen de geuren van een Italiaanse trattoria, de kleuren van een Griekse taverna, de smaken van een Noord-Afrikaanse bazaar en de hectische drukte van een Spaanse mercado over elkaar heen. Je komt ogen en oren tekort.

Wij zijn de plek waar je wilt zijn, waar je thuis komt en waar je anderen uitnodigt zoals in je eigen huiskamer. Jij komt bij ons voor onze waanzinnige smaakcombinaties, de onverwachte ontmoetingen, de ultieme versheid van onze producten, de on- Nederlandse georganiseerde chaos, de persoonlijke service en onze unieke zelfgestookte dranken. In de rij staan neem je voor lief, want daar begint jouw beleving; op en top werelds en onmiskenbaar Rotterdams tegelijkertijd.

het hart

Het Hart van Vlaardingen bouwde in de moeilijkste tijd een warme plek voor alle Vlaardingers. Om samen te vieren, te leven en te lachen. De stad gaf aan De Hofnar en Het Hart geeft nu terug. Opgeven is geen optie. Ons hart blijft kloppen voor gastvrijheid, lekker eten en drinken en een mooie tijd. Op die drukke werkdag, in je vrije weekend of het moment dat jij het even nodig hebt. We wachten tot het weer mag. Maar kom dat genieten, samen of alleen, in het Hart van Vlaardingen. Dompel je onder in de stadse luxe van het nieuwe interieur, proef vertrouwd en nieuw van de kaart en ontspan met je geliefde, collega of alleen.

het wapen

Het Wapen bevindt zich in het hart van Willemstad. Geïnspireerd op de nabijgelegen jachthaven heeft Het Wapen een eigentijds interieur met de uitstraling van een luxe cruiseschip. Comfortabele banken, knusse zitjes en stoelen en barkrukken bekleed met een donkergroene, zachte stof van hoge kwaliteit. Maar ook kenmerkende ramen, messing en marmer komen in de inrichting terug. Vanaf hun tafel hebben bezoekers zicht op het hart van het restaurant: een gezellige bar, een homarium gevuld met kreeft en uitgestalde vis op ijs. Op de kaart staan voornamelijk verse vis en schelp- en schaaldieren. Geweldige oesters, kreeft bereid in verschillende variaties en fantastische King crab. Alles uiteraard dagvers en te bewonderen in de opvallende visvitrine waaruit je zelf je gerecht kunt uitkiezen. Maar ook vleesliefhebbers worden bediend. In het restaurant staat een Dry aged meat-kast voor vlees van de beste kwaliteit.

nrc

First we eat, then we dance. Nieuw Rotterdams Café, in de volksmond NRC, is een begrip in de populaire Witte de Withstraat. Dit gezellige Metropole Café transformeert ieder weekend van café restaurant in club. Bij NRC eet en drink je alles. Van burgers, vegan, small bites, verschillende proefplanken, diners of goede salades. Daarnaast is onze cocktailkaart befaamd en serveren we de lekkerste wijnen.

Na het diner zorgen de DJ’s van NRC voor de beste beats. Geniet boven van funk, soul en latin. En beneden in de NEXT geniet je van cocktails, mixers en de heetste R&B hits.

sijf

Sijf is de plek middenin Rotterdam waar je tot rust komt. Verstopt tussen de immer toenemende hoogbouw en de hectiek van de stad. Een ouderwets bruin café waar je bediend wordt op traditionele, joviale Rotterdamse wijze door een team voor wie niets te veel is. Een plek waar geluk nog steeds heel gewoon is, en waar je kunt genieten van speciaalbier en Bourgondisch eten.

loos

Loos is sinds 1988 gevestigd in het monumentale Atlantic huis, tegenover de historische Veerhaven en is één van de bekendste grand café-restaurants van Rotterdam.

zalmhuis

Tegen de stroom in bereik je iets bijzonders… Trek je terug uit de drukte van de stad en laat je veroveren door de verleidingen van het Zalmhuis. Eet topkwaliteit en zeeverse vis, droom weg in het ongrijpbare interieur of betover je gasten met het beste feest.

 

Het Zalmhuis wil het allemaal voor je zijn, de plek voor het maken van mooie herinneringen. Het Zalmhuis heeft een rijke historie en trekt al ruim een eeuw mensen uit het hele land. Ooit voor het halen en eten van Maas gevangen zalm, nu voor uitgebreid eten, drinken, vieren en samenzijn. Het bijzondere markante pand is in 2020 volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht. Dit opvallende interieur ademt de sfeer van de grote stad, van warmte, gastvrijheid en luxe. De keuken kreeg een prominente en zichtbare plek bovenaan de trap en presenteert daar dagelijks haar verse vis en vlees. Het Zalmhuis ontvangt je de hele dag in het Grand Café en biedt verschillende aparte zalen voor het organiseren van een eigen diner, borrel, vergadering of feest.

sugo

Bij SUGO speelt pizza al taglio de hoofdrol, met daar omheen een keuze uit mooie Italiaanse voorgerechten, salades en huisgemaakte desserts. Bij SUGO eet je pizza per stuk die we voor je knippen en bakken in de steenoven. Je kunt hele en halve stukken bestellen en zo lekker veel toppings proberen en combineren. Onze pizzabodems zijn luchtig, licht en krokant. Dat komt door alle liefde, tijd en het handwerk dat we erin stoppen. Ze krijgen wel 72 uur de tijd om rustig te rijzen, voordat onze pizzaiolo’s er met de hand bodems van strekken en ze afbakken. Deze maken we van meel dat we speciaal importeren uit Italië. Alleen daar groeit tarwe die voldoende eiwitten bevat voor onze pizzabodems. Door het lange rijzen, de speciale meelmix en alle liefde en aandacht die we erin stoppen, krijg je een heerlijke bodem die ook nog eens veel eiwit, relatief weinig koolhydraten en geen vet bevat!

wester paviljoen

Het Wester Paviljoen, of “WP” wordt ook wel de huiskamer van Rotterdam genoemd, hier kun je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat terecht. Heerlijk ongedwongen

the grit

Een wonderlijke club. Dit is het nieuwe Rotterdam. Waar we losbreken van conventies. Waar het clubleven zich niet meer alleen in de lichten van de stroboscoop afspeelt. Maar waar je weer gezien mag worden. Als de beste en mooiste versie van jezelf. Feel free to express yourself.

grace

Een club restaurant waar je a la cart ontbijt en high end dineert. Waar je jezelf mag zijn en mag laten zien. Waar we losbreken van conventies. En waar het leven gevierd wordt. In het middelpunt van de stad. Omdat de havenarbeider weleens uit de kast mag komen. Het niet lullen, maar poetsen verhaal achterhaalt is. Dit is het nieuwe Rotterdam. It’s not what you do, it’s how you do it. It’s about how it’s made. It’s about how you tell it. It’s about how you move. It’s about how it tastes.

Bellevue Bar Bistro

Bij Bellevue Bar Bistro in het pittoreske Willemstad laat je de tijd aan je voorbij gaan. Met een vleugje Franse flair wordt er gezorgd voor een warm welkom. Everyday is a holiday. Vier het leven.
Dompel jezelf onder met klassieke Franse gerechten — of het nu tijdens het ontbijt, de lunch of met het diner is.

restaurant indonesia

MAKE IT COUNT!

De tijd van je leven. Daar leven wij voor.

Toonaangevende plekken.
Kenmerkende concepten
Vormen iconische merken.

Horeca als een ervaring.
Waar gasten over blijven praten. En wij geen genoeg van krijgen.

Altijd bruisend.
Altijd. goed. geregeld.
Altijd gastvrij.

Wij zijn voorlopers die blijven lopen,
Nooit weglopen.
Niet te lang stilstaan.

You have one life, Make it count.

Welkom bij Hell’s Kitchen Horeca Groep (HKHG), een ambitieus, professioneel en eigenwijs horecabedrijf wat bestaat uit een aantal toonaangevende restaurants en cafe’s in en rondom Rotterdam. Alle ondersteunende diensten als Finance, HR & Marketing doen we in eigen beheer. Restaurant Indonesia is dé uitvalsbasis van onze backoffice.

© 2024 Hell’s Kitchen Horeca Groep